itulau_fanua

tala fou

E ui o le taavale lava ia e manino lava o le itu sili ona taua o le tuuga i le NASCAR Cup Series, e le mafai ona faʻafitia e mafai e le ata vali ona faia se sao tele i le ata atoa.
Mo se faʻataʻitaʻiga, e toetoe lava a le mafai ona mafaufau i le alii sili o Dale Earnhardt Sr. ae le o se ata o ia o aveina lana Chevrolet Goodwrench Numera 3 uliuli ma le au tuuga tuuga a Richard Childress.E faapena foi ia Jeff Gordon ma lana nuanua DuPont Chevy Numera 24 ma Hendrick Motorsports.O taavale a Gordon sa matua manaia ma o lona igoa tauvalaau na avea ma “Rainbow Warrior”.
Talu ai e le mafai e tagata ona vaʻaia foliga o se avetaavale i le taimi o se tuuga, o le vali i luga o soʻo se taavale a le avetaavale e avea ma auala sili ona faigofie e iloa ai i latou i luga o le ala.E pei o Earnhardt poʻo Gordon, o nisi o nei ata vali ua avea ma vaega o le talafaasolopito o le NASCAR i le tele o tausaga.
Faatasi ai ma lena mea i le mafaufau, na fesili ai tagata i le NASCAR i Fox i le AI ​​tool ChatGPT e sau ma le 10 o ata vali sili ona mataʻina i le talafaasolopito o le Ipu.Va'ai i'uga.
Muamua o Jimmie Johnson's Numera 48 Chevrolet Lowe, lea na ia aveina mo Hendrick Motorsports mai le 2001 i le 2020.
Na manuia tele Johnson i le taavale #48 ma manumalo 83 Cup Series ma pito e fitu i le NASCAR.
Na sosoo ai ma le #42 Mello Yello Pontiac, na faʻatautaia e Kyle Petty i le amataga i le ogatotonu o 1990s.O le Peak Antifreeze o le lagolago muamua lea o le taavale Numera 42 ina ua sainia e Petty ma le SABCO Racing (lea ua taʻua nei o Chip Ganassi Racing) i le 1989, ae na ave e Mello Yello i le 1991.
O le a manatu se tasi o le taʻutaʻua lautele o lenei polokalame faʻapitoa e fesoʻotaʻi saʻo ma Rising Thunder talu ai o Tom Cruise na ofuina foi le mea tutusa i le ata.
I le 1990, na ave ai e Rusty Wallace le #27 Miller Genuine Draft mo le 'au a Raymond Beadle's Blue Max Racing.Ae ina ua maeʻa lana konekarate ina ua maeʻa le vaitau o le 1990, na siitia Wallace i le Team Penske (lea ua taʻua nei o Team Penske) ma aveese le lagolago a Miller.
I nai tausaga na sosoo ai, o le Numera 2 Pontiac Miller Genuine Draft na avea ma se tasi o taavale sili ona lauiloa i le Cup Series.E mautinoa lava e le'i afaina ai le 37 manumalo o le Ipu a Wallace ma le au Numera 2, e aofia ai ma le 10 i le vaitau na o le 1993.
E te le manatu o le ata sili ona mata'ina i le talafaasolopito o le NASCAR Cup Series o le a le aofia ai le Numera 8 Budweiser a Dale Earnhardt Jr., a ea?
Mai le 1999 i le 2007, na ave ai e Junior le Numera 8 Chevrolet mo Dale Earnhardt Inc., manumalo i le 17 Cup Series tuuga e aofia ai le 2004 Daytona 500 ae leʻi oʻo i le 88th ma Hendrick Motorsports.
Na fa'aaoga e Bill Elliott numera eseese e 18 i le 37 tausaga o lana galuega i le NASCAR Cup Series, aemaise lava mo lana galuega ma Melling Racing i le No. 9 Ford.
O Elliott na lagolagoina atoatoa e le Coors i le 1984 ma manumalo faatolu i lena vaitau.Na manumalo o ia i tuuga e 11 i le tausaga na sosoo ai, e aofia ai le isi manumalo i le Daytona 500 i le 1987 ma lona suafa Hall of Fame e tasi i le 1988.
O le taamilosaga i luga o le lima pito i luga o Bobby Ellison ma lana taavale Numera 22, lea na ia aveina i faʻalapotopotoga eseese i le taimi o lana galuega NASCAR ma faʻafetaui lana numera faʻafetai i le lagolagoina e Miller o le 'au fou.
I le aotelega, sa taalo Ellison i taaloga e 215 Cup Series i le jersey Numera 22, e sili atu nai lo soo se numera na ia faaaogaina, ma maua ai le 17 fu'a siaki.
I le amataga, ua toeititi faatolu ona manumalo Darrell Waltrip i tuuga i le taavale #11 (43) nai lo le taavale #17 (15).Mai le 15 manumalo mo le ta'avale Numera 17, na'o le iva na sau ma le Tide.
E te va'ai, mai le 1987 i le 1990 Waltrip na'o le Tide mo Hendrick Motorsports.E ui lava na ia aveina le numera 17 taavale ina ua ia faia lana 'au, e leʻi mulimuli ai Tide.
Ae ui i lea, o le ChatGPT e foliga mai e manatu o le lona fa lea e sili ona mataʻina ata vali i le talafaasolopito o le NASCAR Cup Series.Ou te masalo AI e le saʻo i taimi uma, a ea?
Na ave e Jeff Gordon le Numera 24 Chevrolet mo Hendrick Motorsports i tuuga uma o lana NASCAR Cup Series se'i vagana ai ni tuuga e valu mulimuli ane i lana galuega i le Numera 88. Ina ia sa'o, e 797 taaloga na faia.
I na tuuga e 797, na ave ai e Rainbow Warrior le fu'a siaki e 93 taimi ma manumalo ai i ni 'ai e fa.E pei ona taʻua i le folasaga, e le mafai ona mafaufau ia Gordon e aunoa ma le mafaufau i ana taavale faʻaosofia nuanua.
E ui na faʻaaogaina e Dale Earnhardt Sr. numera eseese e iva i le taimi o lana galuega 27-tausaga i le NASCAR Cup Series, ae o le a manatua pea o ia mo le aveina o le No. 3 Goodwrench Chevrolet mo Richard Childress Racing.
Na manumalo le Intimidator i le 67 o lena ta'aloga ta'uta'ua Ta'aloga 3, manumalo uma ae na'o le iva o lana fa'asologa o ipu mata'aga e 76 manumalo.Na tulaga tolu foi Earnhardt, lona ono i le siamupini ma le fitu 'ai.
O manatu taupulepule e faapea o Richard Petty's 200th ma mulimuli NASCAR Cup Series manumalo na faia e ala i le auai o se malo faapitoa.
Mulimuli ae leai se mea itiiti, tatou oʻo mai i le numera tasi taavale i luga o le lisi, Richard Petty taʻutaʻua STP #43 taavale.
E ui lava na faʻaaogaina e le "Tupu" le tele o numera ma ata vali i le 35 tausaga o lana galuega NASCAR, na ia amataina 1,125 o 1,184 Cup Series tuuga ma tauva i 200 tuuga ma le Numera 43 taavale, sikoa 192 manumalo.O mea uma lava.
O le ā la sou manatu?Na sa'o le lisi e le ChatGPT le 10 sili ona mata'ina ata vali mo le NASCAR Cup Series?


Taimi meli: Iul-12-2023